Marieke Schreurs | gezondheidszorgpsycholoog
Boekbinderstraat 21
8043 AV Zwolle
Tel: 038-4658022

Bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 038-4658022 van maandagmiddag t/m donderdag. Als de telefoon niet wordt opgenomen, kunt u een bericht op het antwoordapparaat inspreken en wordt u z.s.m. teruggebeld.
De praktijk is gevestigd aan de Boekbinderstraat 21, 8043 AV Zwolle. Dit is in de wijk Stadshagen. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer (bus 1). Vanaf station Zwolle Stadshagen is het 20 minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid (NB graag letten op uitritten).

Wachtlijst

Er is momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen en de wachtlijst is gesloten. (Zodra er weer ruimte is, wordt dit vermeld op de website). Er is beperkt ruimte voor √©√©nmalige consulten en opstellingen bij onvergoede zorg en voor  supervisie. Er is in principe geen behandelingswachttijd: tijd tussen het eerste gesprek en de start van de behandeling). Voor andere praktijken kunt u zoeken op www.lvvp.info of https://www.psynip.nl/vind-een-psycholoog Helaas is op dit moment bij veel praktijken een aanmeldstop. Melding Nederlandse Zorgautoriteit: "Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen)"  4 juni 2024

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com