Contactformulier

 Marieke Schreurs

 

Marieke Schreurs | Gezondheidszorgpsycholoog

Boekbinderstraat 21

8043 AV Zwolle

Tel: 038-4658022

 

 

Bereikbaarheid


De praktijk is in principe van dinsdag t/m vrijdag telefonisch te bereiken tussen 8.30 - 9.00 op tel.nr. 038-4658022. Daarnaast kunt u een bericht op het antwoordapparaat inspreken en wordt u z.s.m. teruggebeld. Ook kunt u onderaan deze pagina een e-mail versturen.
 De praktijk is gevestigd aan de Boekbinderstraat 21, 8043 AV Zwolle. Dit is in de wijk Stadshagen. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer (bus 1). Er is voldoende parkeergelegenheid (NB graag letten op uitritten).

Wachtlijst

Er is momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen en de wachtlijst is gesloten. (Zodra er weer ruimte is, wordt dit vermeld op de website. Er is in principe geen behandelingswachttijd: tijd tussen het eerste gesprek en de start van de behandeling).

Melding Nederlandse Zorgautoriteit: "Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (de treeknormen)." - 3 september 2018

 


CAPTCHA
Deze vraag is om automatische spam te voorkomen.
Image CAPTCHA
Vul de code in.